Pages

Oktay Usta Nefis Kekik Kokulu Bir Kebap.

KAĞIT KEBABI:
400 gr et,
yarım demet taze soğan,
1 tutam dereotu,
1 tutam maydanoz,
1 tutam taze kekik,
zeytinyağı,

HAZIRLANIŞI:
Bir karıştırma kasesine eti alın. Üzerine tüm otları doğrayarak ilave edin. Zeytinyağı gezdirin.
Tuz,karabiber ve pul biber ilave edin. Yağlı kağıdın içine koyup iyice kenarlarını kapatın.
180 derecelik fırında 1 saat pişirin. Herşey çiğden konulduğu için son derece sağlıklı
ve besleyici. Kekiğin lezzeti ile yemek daha da bir nefis olmuş doğrusu..
Afiyet Olsun.Kaynak.Lezzetli Yemek Tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...