Pages

Oktay Usta Babagannuş Ama Yoğurtlu Ve Tahinli..

Tarif
BABAGANNUŞ:
4 patlıcan,
4 diş sarımsak,
1 su b.süzme yoğurt,
1 limon suyu,
3 çorba k.tahin,

süslemek için:,
zeytinyağı,
pul biber,

HAZIRLANIŞI:
Patlıcanları közleyip doğrayın. Diğer tarafta tahin,süzme yoğurt ve limon suyunu
karıştırın.Sarımsakları da doğrayıp ekleyin. Bu sosla patlıcanları karıştırın. Tuzunu
ve zeytinyağını da ekleyip servis tabağına alın. Tazen fesleğen, nane gibi yeşilliklerle
süsleyin. Yoğun bir tahin lezzeti olan bu salata yaz için güzel bir aperatif..
ekleyin.

Afiyet Olsun.Kaynak.Lezzetli Yemek Tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...