Pages

Düğün Eti Tarifi

Malzemeler
1 kg koyun eti
2 yemek kaşığı yemeklik margarin
3 küçük soğan
3 orta boy domates
veya 1 yemek kaşığı salça
1 kahve kaşığı kırmızı biber
Tuz
4 bardak su

Tarif
Bir tencerede yağı kızdırın
Birer kişilik parçalara bölünmüş etleri içine atarak 4-5 dakika kızartıp bir kaba çıkartın
Etleri kızarttığınız yağa ince doğranmış soğanları katıp hafifçe kavurun
Domates veya salça koyup 5 dakika daha kavurun
Sonra da ölçülü su, tuz, kırmızıbiber koyup 15 dakika kaynatın
Yukarıdaki sosu etlerin içine süzerek boşaltın
Kısık ateşte etler yumuşayana dek pişirin
Afiyet Olsun.Kaynak.Lezzetli Yemek Tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...