Elmalı Tarçınlı Toplar Tarifleri

Malzemeler,
1 paket bisküvi,
1 tatlı kaşığı margarin,
4 adet elma,
5 yemek kaşığı şeker,
1 çay bardağı doğranmış ceviz,
1 tatlı kaşığı tarçın,
Üzeri için,
Ceviz ve hindistan cevizi,

Tarif
Elmaların kabuğu soyulup rendelenir.
Şeker ve tarçın ilave edilip suyunu çekene kadar pişirilir ve soğumaya bırakılır.
Bisküviler derin bir kaba kırılır. Ceviz, margarin ve soğumuş elmalar eklenip, iyice karıştırılır.
Ceviz büyüklüğünde toplar koparılıp yuvarlak şekil verildikten sonra hindistan cevizi ve ince doğranmış ceviz karışımına bulanır. Dolapta bir kaç saat bekledikten sonra servis edilir.. Afiyet Şeker Olsun.Kaynak: Nefis Yemek Tarifleri
X