File Kervan Bonfile

Malzemeler,
640 gr bonfile,
200 gr mantar,
100 gr kaşar,
300 gr domates,
100 gr sivri biber,
50 gr sucuk,
50 gr çam fıstığı,
2 çorba kaşığı sıvı yağ,
2 adet ince ince doğranmış soğan,
1 çay kaşığı tuz ve az miktar karabiber,

Tarif
İlk olarak bonfileleri rulo şeklinde ortadan ikiye yarıp, pişirin
Başka bir kapta çam fıstığını hafif kavurup, üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyin
Ardından sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin
Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pişirin Hazırladığınız karışıma, baharatını da kattıktan sonra, pişmiş bonfilenin üzerine dökün kaşar, domates ve biberle süsleyip fırına verin Kaşar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çıkartıp servise sunun Afiyet Şeker Olsun.Kaynak: Nefis Yemek Tarifleri
X