Kremali Milföy Tarifi

Malzemeler
4 adet milföy hamuru,
1 su bardağı süt,
2 yemek kaşığı un,
3 yemek kaşığı toz şeker,
4 yemek kaşığı labne peynir,
1 adet elma,
1 adet muz,

Tarif
Milföy hamurunu dört eşit kareye bölün.
Fırın tepsisine yerleştirip üzerini kızarana kadar pişirin.
Kremasını hazırlamak için süt, şeker ve unu tencerede karıştırın.
Orta dereceli ateşte koyu bir kıvam alana dek karıştırın.
Kremayı ocaktan almadan önce peyniri ekleyip karıştırın.
Elma ve muzun kabuklarını soyup dilimleyin.
Pişen milföy hamurlarını servis tabağına alın.
Hazırladığınız kremayı sıkma torbasına doldurun.
Milföy hamurlarının üzerine kremayı sıkıp süsleyin.
Üzerine elma ve muz dilimlerini dizin.
Sıcak olarak servis yapın..Kaynak: Nefis Yemek Tarifleri
X