Pages

Oktay Usta Çabuk Profiterol Tarifi

MALZEMELERİ;
1 lt süt,
3 çorba k. kakao,
5 çorba k. un,
1,5 su b. tozşeker,
1 yumurta,
200 gr kedidili bisküvi,
süslemek için:,
krem şanti,

HAZIRLANIŞI:
İlk olarak kremayı hazırlayın.Tencereye 1 litre sütü alın üzerine toz şekeri,5 çorba
kaşığı silme unu ekleyin,kakaoyu,1 yumurta sarısnı ve 1paket vanilayayı ilave
ederek kremanızı pişirin.
Yuvarlak bir kalıbın içine kedi dili bisküvilerin bir kısmını kırın üzerine kakaolu kremayı
ilave edin tekrar bisküviden ekkeyin ve krema ile en üstünü kapatıp biraz soğuduktan
sonra buzdulabında bekletin ve krem şanti ile süsleyerek servis edin.
Afiyet Olsun.Kaynak.Lezzetli Yemek Tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...