Pages

Tavuklu Karnabahar Graten Tarifi

Malzemeler
1 adet karnabahar
Üzeri için:
100 gr. tavuk eti
2 soğan
4 diş sarımsak
2 havuç
1 tutam maydanoz
tuz,karabiber
zeytinyağı
Beşamel sos için:
3 çorba k. un
3 su b. süt
zeytinyağı,
tuz,karabiber
muskat
Üzeri için:
rende kaşar

Tarif
Karnıbaharı haşlayın. Haşlanan karnıbaharı
fırın kabına alın. Soğanı,havucu ve tavuk etini küp şeklinde
kesin. Tavaya sıvıyağ alın üzerine soğan, havuç
tavuk etini alın ve soteleyin. Karnıbaharın üzerine tavuk etini alın.
Beşamel sos için tencereye unu alın. Üzerine
3 su bardağı sütü ekleyin. Üzerine zetinyağı
tuz, karabiber ve muskat rendesi ilave edip bir beşamal
sosu hazırlayın.
Beşamel sosu fırın kabına alın üzerine kaşar peynir ekleyin.
Önceden ısıtılmış 180 decelik fırında pişirin.
Afiyet Olsun.Kaynak.Lezzetli Yemek Tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...