Pages

Ciğer Ezme Tarifi

Malzemeler
yarım kg Tavuk Ciğeri
1 çorba k. tuz
1 kereviz sapı veya yarım kereviz
1 tutam maydanoz
tane karabiber
2 çorba k. tereyağı
1 kuru soğan
1 diş sarımısak
kızarmış ekmek
üzeri için:
maydonoz
yeşil soğan

Tarif
Ciğeri tencereye koyun.
Üzerine kerevizi, soğanı, maydanozu,sarımsağı,tuzu,tane karabiberi koyup pişirin. Rondoya boşaltıp krema kıvamına getirin.
Servis tabağına alıp üzerine eritilmiş tereyağı,doğranmış maydanoz ve taze soğan koyarak fırında kızartılmış kepek ekmeği ile servis yapın.
İştah açıcı olduğu için tek başına bir öğün savabilir.
Afiyet Olsun.Kaynak.Lezzetli Yemek Tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...