Pages

Nohutlu Enginarlı Graten Tarifi

Malzemeler
400 gr haşlanmış nohut
400 gr haşlanmış börülce
130 gr konserve enginar göbeği
150 ml krema
50 gr rende peynir
Dövülmüş kırmızı biber
1 diş dövülmüş sarımsak
5 ml limon suyu
1 yumurta sarısı
Zeytinyağı,
tuz ve karabiber

Tarif
Fırını 180°C ısıtın
Bir kapta nohut, fasulye ve konserve enginar göbeklerini, kırmızı biberle karıştırın
Zeytinyağı koyarak tekrar karıştırın
Sarımsak, maydanoz, limon suyu ile çeşni kazandırın
Ekşi krema, yumurta sarısı ve peyniri karıştırıp düzgün bir şekilde diğer kabın üzerine yayın
Üstü kızaracak şekilde 25-30 dk
fırında kızartın
Afiyet Olsun.Kaynak.Lezzetli Yemek Tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...