Pages

Güveçte Buğday Çorbası Tarifi

Malzemeler
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)

Tarif
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar.
Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin.
2 baş soğanı da çok ince doğrayın.
Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin.
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin.
Biraz tavuk etini içine didikleyin.
Hepsini iyice pişirin.
Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun.

Afiyet Olsun.Kaynak.Lezzetli Yemek Tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...