Malzemeleri:
2 kök brokoli (Haşlanmış)
5 yeşil soğan
2 haşlanmış havuç
1 çay bardağı mısır
1 tutam dereotu
1 tutam maydanoz
Marul
5 kornişon turşu
6 çeri domates
Sosu İçin:
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limon
3 çorba kaşığı mayonez
Yapılışı:
Malzemeler doğranır
Brokoliler tabağın kenarına yerleştirilir.
Ortasına karışım koyulur.
Sosu ilave edilir.
Püf Noktası: Sosu servis edileceği zaman ilave edilmelidir.
Tarifin Özellikleri:
Besin değeri açısından; bol miktarda vitamin içermektedir.
Kullanılan araç gereçler; karıştırma kasesi, doğrama tahtası.
Porsiyon sayısı; 6-8 kişiliktir.
Ortalama maliyeti; 4 tl.
Afiyet Olsun