Pages

Kremali Mantar Soslu Biftek

Malzemeler,
4 adet biftek,
Yarim cay kasigi karabiber,
3 yemek kasigi tereyagi,
250 gr mantar,
1 yemek kasigi un,
200 ml krema,
1 cay kasigi tuz,
Yarim cay kasigi karabiber,

Hazirlanisi
Mantarlari arzunuza gore dograyin.
Erittiginiz tereyaginda mantarlari kavurun.
Mantarlar suyunu cekince unu ekleyip kavurmaya devam edin.
Kremayi ekleyip guzelce karistirin.
Tuz ve karabiberi ekleyip altini iyice kisin.
Biftekleri izgara tavasinda veya teflon tavada pisirin.
Servis tabagina aldiginiz bifteklerin uzerine sosu ekleyin.
Garnitur, salata veya pilav ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.Kaynak.nepisirsekde.blogspot.com,

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...